×
Home Livescore

Oranje in feeststemming na overwinning op Turkije

Oranje in feeststemming na overwinning op Turkije
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 19:08 uur

Na de overwinning van het Nederlands elftal op Turkije met 2-1 zit de sfeer er goed in bij de spelers. Terug in Wolfsburg zijn de internationals direct weer op het trainingsveld te vinden voor een ontspannen sessie. Op beelden van ESPN is te zien hoe Micky van de Ven en Lutsharel Geertruida zich uitstekend vermaken. De twee lijken volop te genieten, mogelijk met het aanstekelijke nummer van Snollebollekes in hun hoofd.

De beelden tonen een ontspannen sfeer en een goede teamgeest bij het Nederlands elftal. Van de Ven en Geertruida laten zien dat ze niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten goed met elkaar kunnen opschieten. De muziek van Snollebollekes lijkt de perfecte soundtrack te zijn voor deze vrolijke trainingssessie, waarbij de spelers even kunnen ontspannen na de belangrijke overwinning op Turkije.

Het is duidelijk dat de spelers van Oranje genieten van het samenzijn en de positieve sfeer binnen het team. De ontspannen trainingssessie in Wolfsburg laat zien dat de internationals niet alleen hard werken, maar ook weten hoe ze plezier moeten maken. Met de overwinning nog vers in het geheugen lijkt het Nederlands elftal klaar te zijn voor de volgende uitdaging, met een goede teamspirit en een positieve vibe die hen voortstuwt naar hopelijk meer succes op het veld.