×
Home Nieuws Livescore

Vaessen kiest bewust voor FC Groningen boven PSV

Vaessen kiest bewust voor FC Groningen boven PSV
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 18:16 uur

Etienne Vaessen heeft een opmerkelijke keuze gemaakt in zijn carrière als doelman. De 26-jarige keeper had de mogelijkheid voor een lucratieve transfer naar Iran, en stond ook op de radar van Eredivisieclubs PSV en NAC Breda. Echter, tot verrassing van velen, heeft Vaessen ervoor gekozen om zijn toekomst voort te zetten bij FC Groningen.

In een interview met Voetbal International heeft Vaessen zijn beslissing toegelicht. De doelman gaf aan dat hij bewust voor FC Groningen heeft gekozen vanwege de sportieve uitdaging die de club biedt. Ondanks de verleidelijke opties elders, voelde Vaessen dat zijn ontwikkeling het beste gediend zou zijn bij de Trots van het Noorden.

De keuze van Vaessen om voor FC Groningen te tekenen, komt als een verrassing voor velen in de voetbalwereld. Met zijn ervaring en potentieel had de doelman immers ook elders zijn carrière kunnen voortzetten. Het is duidelijk dat Vaessen gelooft in het project van FC Groningen en vastbesloten is om een belangrijke rol te spelen in de ambities van de club.