×
Home Livescore

Manchester United onthult rugnummer van Amrabat: historische eer!

Manchester United onthult rugnummer van Amrabat: historische eer!
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 5 september 2023 16:32 uur

Manchester United heeft de wereld verrast met de bekendmaking van het nieuwe rugnummer van Sofyan Amrabat. De club, die bekend staat om zijn legendarische spelers, heeft Amrabat het nummer vier toegekend, waarmee hij in de voetsporen treedt van enkele grootheden uit het verleden.

Na een langdurig onderhandelingsproces met Fiorentina, maakte United afgelopen vrijdag eindelijk bekend dat Amrabat de overstap zou maken naar Old Trafford. De controlerende middenvelder, die eerder uitkwam voor FC Utrecht en Feyenoord, zal dit seizoen op huurbasis voor Manchester United spelen. Tijdens de officiële presentatie van Amrabat werd het rugnummer vier onthuld, wat voor veel opwinding zorgde onder de fans.

Het rugnummer vier heeft in het verleden op de shirts van enkele grootheden van Manchester United geprijkt. Namen als Steve Bruce, Denis Irwin, Ryan Giggs, Nemanji Vidic en Owen Hargreaves hebben allemaal met trots het nummer vier gedragen. Voorheen was het nummer in handen van Phil Jones, maar hij heeft de club inmiddels verlaten.

Met het toekennen van het rugnummer vier aan Sofyan Amrabat, hoopt Manchester United dat hij in de voetsporen zal treden van deze legendarische spelers en zijn stempel zal drukken op het team. De fans zijn in ieder geval enthousiast en kijken reikhalzend uit naar de prestaties van Amrabat in het komende seizoen.