×
Home Nieuws Livescore

Zirkzee op weg naar Manchester United na EK

Zirkzee op weg naar Manchester United na EK
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 15:48 uur

Het lijkt erop dat de transfer van Joshua Zirkzee naar Manchester United steeds dichterbij komt. Volgens geruchten in het Algemeen Dagblad, Voetbal International en De Telegraaf is de overstap van de jonge spits zo goed als zeker. De clubs hebben naar verluidt bijna alle details afgerond, waardoor de deal na het EK definitief beklonken kan worden.

Zirkzee, die momenteel speelt voor Bayern München, staat bekend om zijn talent en potentieel. Manchester United ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team en is vastbesloten om hem naar Old Trafford te halen. De supporters van de Engelse club kijken reikhalzend uit naar de komst van de Nederlandse spits en hopen dat hij snel zijn opwachting zal maken in het rood van Manchester United.

Hoewel de transfer nog niet officieel bevestigd is, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Zirkzee zijn handtekening zet onder het contract bij Manchester United. De onderhandelingen zijn naar verluidt in een vergevorderd stadium en beide partijen zijn optimistisch over een succesvolle afronding van de deal. Fans van zowel Bayern München als Manchester United zullen de ontwikkelingen rondom deze transfer met grote belangstelling volgen.