×
Home Nieuws Livescore

Breaking: Ajax bevestigt vervroegde start nieuwe topdirecteur!

Breaking: Ajax bevestigt vervroegde start nieuwe topdirecteur!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 5 september 2023 16:16 uur

In een verrassende wending heeft Ajax vandaag officieel bevestigd dat Alex Kroes eerder dan verwacht aan de slag kan bij de club. Na AZ eerder op de dag met het nieuws naar buiten te zijn gekomen, heeft Ajax nu bevestigd dat Kroes vanaf 15 maart 2024 in dienst zal treden.

De Amsterdamse club maakte dit nieuws bekend via hun officiële kanalen. Het non-concurrentiebeding van Kroes, dat aanvankelijk tot 15 maart 2024 zou duren, is in overeenstemming met AZ aangepast. Hierdoor kan Kroes een halfjaar eerder beginnen bij zijn nieuwe werkgever dan aanvankelijk werd gedacht.

In de tussentijd zal Jan van Halst de taken waarnemen in de Johan Cruijff ArenA. Van Halst, een voormalig voetballer van de club, keerde deze zomer terug als lid van de Raad van Commissarissen en is nu benoemd tot tijdelijk algemeen directeur en directievoorzitter. Deze benoeming geldt tot het moment waarop Alex Kroes zijn werkzaamheden voor Ajax zal aanvangen.

Het is vandaag bevestigd dat Alex Kroes op 15 maart 2024 zal beginnen als algemeen directeur en directievoorzitter bij Ajax. Een nieuwe stap in zijn carrière waar veel naar uitgekeken wordt.

— AFC Ajax (@AFCAjax) 5 september 2023