×
Home Nieuws Livescore

Pickford bestudeert penalty's Oranje voor kwartfinale tegen Zwitserland.

Pickford bestudeert penalty's Oranje voor kwartfinale tegen Zwitserland.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 14:32 uur

Het lijkt er sterk op dat Jordan Pickford zich grondig voorbereidt op een mogelijke penaltyreeks tegen het Nederlands elftal. Tijdens de kwartfinale tegen Zwitserland werd de doelman van Engeland betrapt met een bidon die vol stond met aantekeningen over de strafschopnemers van zijn tegenstanders. Deze opvallende observatie heeft de speculaties doen oplaaien dat Pickford van plan is om alle spelers van Oranje tot in de puntjes te bestuderen, mocht het tot een beslissende penaltyserie komen.

De actie van Pickford heeft voor de nodige opschudding gezorgd binnen de voetbalwereld. Het is niet gebruikelijk dat een doelman zo openlijk zijn strategie onthult, maar de Engelse keeper lijkt vastberaden om elk detail te kennen van de spelers die hij mogelijk tegenover zich krijgt vanaf de penaltystip. Met zijn bidon vol met aantekeningen lijkt Pickford een voorsprong te willen behalen in het geval van een zenuwslopende penaltyreeks.

De vraag is nu hoe het Nederlands elftal zal reageren op deze onthullingen. Zullen de spelers zich laten intimideren door de gedetailleerde voorbereiding van Pickford, of zullen ze juist extra gemotiveerd zijn om hem te slim af te zijn? De komende dagen zullen cruciaal zijn in de aanloop naar de mogelijke confrontatie tussen Engeland en Nederland, waarbij de focus ongetwijfeld zal liggen op de penalty's en de strategieën die beide teams zullen hanteren. Het belooft in ieder geval een enerverende strijd te worden tussen twee topnatiesteams die tot het uiterste zullen gaan voor een plek in de halve finale.