×
Home Nieuws Livescore

Ryan Babel: Koeman moet Depay niet opofferen

Ryan Babel: Koeman moet Depay niet opofferen
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 13:56 uur

Voormalig Oranje-international Ryan Babel heeft zijn mening gegeven over de situatie van Memphis Depay bij het Nederlands elftal. Babel, die zaterdagavond de wedstrijd tussen Nederland en Turkije in een sportsbar in Dubai bekeek, is van mening dat bondscoach Ronald Koeman Depay niet moet slachtofferen. De aanvalsleider van Oranje had opnieuw moeite tijdens de wedstrijd en Babel zag hem worstelen.

Babel, die zelf jarenlang voor het Nederlands elftal heeft gespeeld, benadrukt het belang van vertrouwen in Depay. Ondanks zijn moeilijke periode op het veld, gelooft Babel dat Depay de kwaliteiten heeft om belangrijk te zijn voor het team. Hij roept Koeman op om geduld te hebben met de aanvaller en hem de kans te geven om zijn vorm terug te vinden.

De kritiek op Depay is de laatste tijd toegenomen vanwege zijn prestaties bij zowel het Nederlands elftal als zijn club Barcelona. Echter, Babel is van mening dat het niet de juiste aanpak is om Depay aan de kant te schuiven. Volgens hem is het belangrijk om als team achter de speler te staan en hem te ondersteunen in deze lastige periode. Babel hoopt dat Koeman en de rest van de staf het vertrouwen in Depay behouden en hem blijven steunen om zijn vorm terug te vinden.