×
Home Nieuws Livescore

Toni Kroos beëindigt carrière na verlies tegen Spanje

Toni Kroos beëindigt carrière na verlies tegen Spanje
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 13:48 uur

Na het teleurstellende verlies van Duitsland tegen Spanje op het EK heeft middenvelder Toni Kroos aangekondigd dat zijn carrière definitief ten einde is gekomen. De 31-jarige voetballer, die jarenlang een sleutelrol speelde in het Duitse nationale team en bij Real Madrid, nam afscheid van het professionele voetbal in een emotionele post op zijn Instagram-account.

Kroos, bekend om zijn ongeëvenaarde passing en strategisch inzicht op het veld, liet weten dat het verlies tegen Spanje een keerpunt was voor hem en dat hij voelt dat het tijd is om een nieuw hoofdstuk in zijn leven te beginnen. De middenvelder bedankte zijn fans, teamgenoten en coaches voor hun steun gedurende zijn carrière en gaf aan dankbaar te zijn voor alle mooie herinneringen die hij heeft opgebouwd.

Met meer dan een decennium aan ervaring op het hoogste niveau van het voetbal, zal Kroos zeker gemist worden in zowel het Duitse nationale team als bij Real Madrid. Zijn elegante speelstijl en leiderschap op het veld hebben hem tot een van de meest gerespecteerde spelers in de sport gemaakt. Fans over de hele wereld zullen zijn genialiteit en klasse op het veld zeker missen.

Hoewel het einde van zijn voetbalcarrière nu definitief is, zal Toni Kroos altijd herinnerd worden als een ware legende in het voetbal. Zijn nalatenschap zal voortleven in de harten van fans en zijn prestaties zullen voor altijd een inspiratiebron zijn voor jonge spelers die streven naar grootsheid op het voetbalveld.