×
Home Nieuws Livescore

Paul Simonis nieuwe hoofdtrainer Go Ahead Eagles voor twee seizoenen

Paul Simonis nieuwe hoofdtrainer Go Ahead Eagles voor twee seizoenen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 12:48 uur

Go Ahead Eagles heeft met trots aangekondigd dat Paul Simonis de nieuwe hoofdtrainer van de club zal zijn. Simonis, die voorheen als assistent werkzaam was in De Adelaarshorst, heeft een contract getekend voor een periode van twee seizoenen. De clubleiding is ervan overtuigd dat Simonis de juiste persoon is om het team naar succes te leiden.

Na een succesvolle periode als assistent-trainer is Paul Simonis nu klaar om de rol van hoofdtrainer op zich te nemen bij Go Ahead Eagles. Met zijn ervaring en kennis van de club, wordt Simonis gezien als de ideale kandidaat om de spelers te inspireren en te motiveren om tot grote prestaties te komen. De supporters kijken reikhalzend uit naar wat Simonis kan bereiken met het team.

Simonis zelf is verheugd met zijn aanstelling als hoofdtrainer en kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan. Hij is vastbesloten om het beste uit de spelers te halen en samen te werken aan het behalen van sportieve successen. Met zijn gedrevenheid en tactisch inzicht hoopt Simonis Go Ahead Eagles naar nieuwe hoogten te brengen in het komende seizoen. De club en de fans hebben alle vertrouwen in zijn capaciteiten en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.