×
Home Nieuws Livescore

Koeman trots op Oranje na comeback tegen Turkije

Koeman trots op Oranje na comeback tegen Turkije
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 01:48 uur

Na een indrukwekkende comeback tegen Turkije in de kwartfinale van het EK, heeft bondscoach Ronald Koeman zijn lof geuit over de mentale veerkracht van het Nederlands elftal. De voormalige topvoetballer, die momenteel aan het roer staat van Oranje, sprak vol lof over de vastberadenheid en strijdlust van zijn spelers. Bij een interview met de NOS na de 2-1 overwinning, kon Koeman zijn blijdschap nauwelijks verbergen.

De wedstrijd tegen Turkije begon moeizaam voor Nederland, dat al snel op achterstand kwam. Echter, dankzij een sterke tweede helft wist Oranje de score om te buigen en alsnog de overwinning veilig te stellen. Koeman benadrukte het belang van doorzettingsvermogen en karakter in zulke cruciale momenten, en prees zijn team voor het tonen van deze eigenschappen op het Europese podium.

De overwinning op Turkije betekent dat Nederland zich nu plaatst voor de halve finale van het EK, waar ze zullen strijden voor een plek in de finale. Met de steun van de fans en het geloof in eigen kunnen, hoopt Koeman dat Oranje deze positieve lijn kan voortzetten en uiteindelijk de felbegeerde Europese titel kan veroveren.