×
Home Nieuws Livescore

Oranje naar halve finale EK na comeback tegen Turkije

Oranje naar halve finale EK na comeback tegen Turkije
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 01:08 uur

Het Nederlands elftal heeft zich na een zinderend voetbalgevecht met Turkije weten te plaatsen voor de halve finale van het EK. In een spannende wedstrijd in Berlijn wisten Stefan de Vrij en Cody Gakpo de comeback van Oranje te bewerkstelligen, waardoor de ploeg met 2-1 zegevierde. De Nederlandse fans waren in extase na deze belangrijke overwinning en kijken reikhalzend uit naar de volgende uitdaging.

Met de halve finale in zicht staat het Nederlands elftal voor een krachtmeting met Engeland, die op woensdag op het programma staat. De Oranje spelers zijn vastberaden om hun goede vorm door te trekken en ook in deze wedstrijd te schitteren. De clash met Engeland belooft een spektakelstuk te worden waarbij beide teams tot het uiterste zullen gaan om een plek in de finale te veroveren.

De prestatie van het Nederlands elftal heeft het hele land in de ban en de Oranjegekte is in volle gang. De supporters geloven in de kansen van hun team en hopen op een historische triomf op het EK. Met spelers als De Vrij en Gakpo in topvorm lijkt alles mogelijk voor Oranje. De spanning stijgt en de verwachtingen zijn hooggespannen voor de confrontatie met Engeland.