×
Home Nieuws Livescore

Jonge smaakmaker van sc Heerenveen op weg naar Duitse topclubs!

Jonge smaakmaker van sc Heerenveen op weg naar Duitse topclubs!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 5 september 2023 14:16 uur

Het is een groot vraagteken hoe lang de voetbalclub sc Heerenveen nog kan genieten van de buitengewone talenten van Osame Sahraoui. Deze 22-jarige linksbuiten heeft namelijk een enorme aantrekkingskracht opgewekt met zijn indrukwekkende prestaties aan het begin van het Eredivisie-seizoen.

Volgens de gerenommeerde sportjournalist Sander de Vries staat Sahraoui momenteel "echt in de schijnwerpers". "Ik durf met zekerheid te zeggen dat hij in de winterstop vertrekt. Er is ontzettend veel interesse in deze jongen", onthult De Vries in een interview met Omroep Abe. "Vooral clubs uit de Duitse subtop hebben serieuze belangstelling", voegt hij eraan toe. "Tijdens de wedstrijd tegen Sparta zat er zelfs een hele tribune vol scouts in het Abe Lenstra Stadion."

Sahraoui heeft al drie doelpunten op zijn naam staan en heeft daarnaast één assist gegeven in de vier Eredivisie-wedstrijden waarin hij heeft gespeeld. Deze behendige voetballer is zelfs al opgeroepen voor het nationale team van Noorwegen. In januari werd hij voor maar liefst 1,7 miljoen euro overgenomen van Valerenga. Nu lijkt het erop dat hij een veelvoud van dat bedrag kan opleveren. Sahraoui heeft nog een contract tot medio 2026 bij sc Heerenveen, maar het is de vraag of hij dat uit zal dienen.