×
Home Nieuws Livescore

Priske's Feyenoord triomfeert met 0-4 in oefenduel

Priske's Feyenoord triomfeert met 0-4 in oefenduel
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 22:16 uur

In zijn debuut als hoofdtrainer van Feyenoord behaalde Brian Priske een overtuigende overwinning. De Rotterdammers versloegen FC Dordrecht met 0-4 in een oefenwedstrijd die de fans hoop gaf voor het komende seizoen. Priske, die onlangs aantrad als de nieuwe coach van de club, was verheugd over de prestatie van zijn team en sprak lovende woorden tijdens een interview met Feyenoord ONE.

De supporters van Feyenoord keken reikhalzend uit naar de eerste wedstrijd onder leiding van Priske, en de spelers stelden niet teleur. Met doelpunten van verschillende spelers lieten de Rotterdammers zien dat ze klaar zijn voor de uitdagingen die voor hen liggen. Priske, die bekend staat om zijn tactische aanpak en motivatie, lijkt al snel zijn stempel te drukken op het team.

Na de wedstrijd sprak Priske vol lof over de inzet en het spel van zijn spelers. Hij benadrukte het belang van teamwork en discipline, en prees de vastberadenheid van het team om te blijven strijden tot het laatste fluitsignaal. Met deze overwinning op zak lijkt Feyenoord goed op weg naar een succesvol seizoen onder leiding van de nieuwe coach.

De supporters van Feyenoord kunnen met vertrouwen uitkijken naar wat komen gaat, wetende dat Priske en zijn team vastbesloten zijn om te strijden voor elke overwinning. Met de eerste stap naar succes gezet, is het nu aan Priske en zijn spelers om deze positieve start voort te zetten en te bouwen aan een veelbelovende toekomst voor de club.