×
Home Nieuws Livescore

PSV houdt hoop op komst Belgisch talent in winter

PSV houdt hoop op komst Belgisch talent in winter
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 5 september 2023 14:08 uur

PSV blijft vasthouden aan de mogelijkheid om Aster Vranckx aan te trekken, ondanks dat het deze zomer niet gelukt is. De twintigjarige Belgische voetballer blijft in de winter een optie voor de club, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Trainer Peter Bosz zit momenteel met een beperkt aantal keuzes op het middenveld, nadat Ibrahim Sangaré en Erick Gutiérrez zijn vertrokken. Tijdens de wedstrijd tegen RKC Waalwijk werd Jerdy Schouten, een recente aanwinst, opnieuw centraal achterin opgesteld, waardoor Joey Veerman samen met Guus Til en Ismael Saibari het middenveld vormde.

Vanwege de dunne bezetting houdt PSV Vranckx nog steeds in het vizier, zoals het ED het beschrijft. De Belgische international mocht deze transferperiode niet vertrekken bij VfL Wolfsburg, maar blijft voorlopig een optie voor het Philips Stadion. De regionale krant benadrukt echter dat er nog veel kan veranderen tot januari. Er kunnen nieuwe spelers opstaan bij PSV of het blijkt opnieuw onmogelijk om Vranckx aan te trekken.