×
Home Livescore

Hartman in verlegenheid door interesse Premier League: 'Afloop Feyenoord-nederlaag somber'.

Hartman in verlegenheid door interesse Premier League: 'Afloop Feyenoord-nederlaag somber'.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 augustus 2023 00:00 uur

Hartman voelt zich ongemakkelijk door interesse van Premier League: 'We zullen zien wat er gebeurt'

Quillindschy Hartman heeft moeite met het accepteren van de nederlaag van Feyenoord. De linksback werd na de wedstrijd geconfronteerd met geruchten over interesse vanuit de Premier League en was onder de indruk van het spel van PSV.

Na de 1-0 nederlaag spreekt Hartman over een 'somber gevoel' in de kleedkamer van Feyenoord. De landskampioen slaagde er in de tweede helft nauwelijks in om aanvallend gevaar te creëren tegen PSV. "Het is nooit leuk om een prijs te verliezen. Aan de andere kant heeft PSV duidelijk stappen gemaakt, dat is overduidelijk. Ik vond dat ze goed speelden. Het was een goede les voor ons", aldus Hartman voor de camera van ESPN.

"Het is nu aan ons om ook stappen te zetten", vervolgt Hartman, die er niet al te zwaar aan tilt. "Ik ben niet geschrokken, want het was een topwedstrijd die dicht op elkaar zat. Maar we hadden wel veel moeite, vooral in de laatste fase. Er waren wat mogelijkheden, maar we kregen geen kansen, terwijl we veel risico nemen in de opbouw. Dat moet echt verbeteren en het zou fijn zijn als dat meer beloond wordt."

De 21-jarige vleugelverdediger wordt ook gevraagd naar de vermeende interesse van Burnley-manager Vincent Kompany, die de Nederlander graag naar de Premier League wil halen. "Op dit moment baal ik vooral van het verlies van vorig jaar. Maar vorig jaar stond ik bijna op Woudestein bij Excelsior. Het is vreemd om nu al over de Premier League te praten. Je ziet het, als je jong bent en goed presteert, dan komen de kansen vanzelf. We zullen zien wat er gaat gebeuren", besluit Hartman, enigszins verlegen.