×
Home Nieuws Livescore

Ajax favoriet boven PSV voor huur Gianluca Prestianni

Ajax favoriet boven PSV voor huur Gianluca Prestianni
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 10:48 uur

Ajax en PSV strijden om de handtekening van Gianluca Prestianni, de talentvolle speler van Benfica. Volgens het Portugese A Bola hebben zowel de Amsterdammers als de Eindhovenaren interesse om de Italiaanse verdediger te huren. Op dit moment lijkt Ajax echter de beste papieren te hebben om Prestianni aan zich te binden.

De 21-jarige Prestianni staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn potentie om uit te groeien tot een belangrijke speler in de Eredivisie. Zowel Ajax als PSV zien in hem een waardevolle aanwinst voor hun selectie en zijn vastbesloten om de concurrentie aan te gaan om zijn handtekening.

De directie van Ajax is momenteel druk bezig met het afronden van de huurovereenkomst met Benfica, in de hoop Prestianni naar de Johan Cruijff ArenA te halen. PSV daarentegen laat ook niet zomaar los en zal er alles aan doen om de verdediger naar het Philips Stadion te halen.

Het belooft een spannende strijd te worden tussen de twee Nederlandse topclubs om de handtekening van Gianluca Prestianni. De fans van zowel Ajax als PSV zullen met spanning afwachten wie uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in deze transferstrijd.