×
Home Nieuws Livescore

Turkse fans brengen nachtelijk vuurwerk naar EK-stadions

Turkse fans brengen nachtelijk vuurwerk naar EK-stadions
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 10:16 uur

Turkse fans brengen vuurwerkshow naar EK 2020

Het EK 2020 heeft een nieuwe sensatie: Turkse fans die de nachtelijke hemel verlichten met spectaculaire vuurwerkshows om hun team aan te moedigen. Het fenomeen van uitfans die vuurwerk afsteken om de thuisploeg wakker te houden is een bekend gezicht bij Europese wedstrijden, maar op dit EK is het nog niet veel gezien. De Turkse supporters hebben echter besloten om daar verandering in te brengen en zorgen voor een kleurrijk spektakel.

Bij verschillende wedstrijden van Turkije op het EK 2020 zijn de fans opvallend aanwezig met hun vuurwerkshows. Met knallende vuurpijlen en fonkelende vuurfonteinen creëren ze een indrukwekkende ambiance rondom de stadions. De Turkse supporters tonen hiermee hun passie en steun voor hun nationale team op een unieke en levendige manier.

De aanwezigheid van het Turkse vuurwerk heeft de aandacht getrokken van zowel medesupporters als de media. De beelden van de kleurrijke explosies in de nachtelijke lucht worden alom gedeeld op sociale media en zorgen voor veel positieve reacties. De Turkse fans laten zien dat ze niet alleen vocaal, maar ook visueel achter hun team staan en dragen op deze manier bij aan de feestelijke sfeer rondom het EK.