×
Home Nieuws Livescore

Merino kopt Spanje in laatste minuut voorbij Duitsland

Merino kopt Spanje in laatste minuut voorbij Duitsland
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 21:24 uur

In een zenuwslopende wedstrijd heeft Mikel Merino Spanje naar de overwinning gekopt in de laatste minuut van de verlenging tegen Duitsland. De invaller wist het net te vinden in de 119e minuut na een perfecte voorzet van Dani Olmo, die eerder al de openingstreffer voor de Spanjaarden op zijn naam had gezet.

Het was een ware thriller op het veld, waar beide teams tot het uiterste gingen om de winst binnen te slepen. Met de stand gelijk en de tijd die langzaam wegtikte, leek een strafschoppenserie onvermijdelijk. Echter, daar dacht Merino anders over toen hij op het juiste moment op de juiste plek stond en de beslissende kopbal maakte.

De Spaanse fans ontploften van vreugde terwijl de Duitse supporters teleurgesteld toekeken. De overwinning van Spanje betekent een plek in de finale van het toernooi, waar ze zullen strijden om de felbegeerde titel. Met een onvergetelijke prestatie van Merino en een team dat tot het einde bleef vechten, belooft de finale een spektakel te worden dat niemand wil missen.