×
Home Nieuws Livescore

Jan Boskamp onthult: Wesley Sneijder moet naar Ajax, maar met een belangrijke les!

Jan Boskamp onthult: Wesley Sneijder moet naar Ajax, maar met een belangrijke les!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 5 september 2023 12:16 uur

Voormalig voetballer en Feyenoord-supporter Jan Boskamp blijft volhouden dat Wesley Sneijder zijn carrière bij Ajax moet voortzetten. Tijdens een discussie bij Veronica Offside benadrukte Boskamp dat het verstandig zou zijn voor de Amsterdammers om de ervaren speler aan te trekken, maar hij voegde eraan toe dat Sneijder nog veel moet leren.

"Ik ben van mening dat Sneijder naar Ajax moet gaan", verklaarde Boskamp kritisch. "Maar hij moet begrijpen dat hij niet meteen de belangrijkste speler zal zijn. Dat is iets wat hij absoluut niet kan accepteren. Het kost maar twee dagen voordat hij de eerste man wil zijn. Soms moet je echter je ego opzijzetten en niet alles zeggen wat je denkt." Sneijder liet maandagavond bij Veronica Offside weten dat hij niet meer zo enthousiast is over een functie bij het huidige Ajax.

Sneijder heeft echter een andere kijk op de zaak. Hij geniet ervan om de controle te hebben, maar begrijpt dat dit momenteel niet mogelijk is bij Ajax. "Ik kom daar toch om mijn mening te geven. Wat zou ik anders moeten doen? Natuurlijk begrijp ik dat ik niet meteen de belangrijkste speler kan zijn, maar als ik zie dat het niet goed gaat - en dat is nu het geval - dan wil ik daar toch iets over kunnen zeggen."