×
Home Livescore

Wijndal schittert in Ajax-shirt, toekomst nog onzeker

Wijndal schittert in Ajax-shirt, toekomst nog onzeker
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 16:32 uur

Jonge vleugelverdediger Owen Wijndal maakte afgelopen weekend zijn opwachting in het shirt van Ajax tijdens een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle, die eindigde in een 0-1 nederlaag voor de Amsterdammers. De talentvolle speler liet zien wat hij in huis heeft, maar blijft desondanks onzeker over zijn toekomst. Na afloop van de wedstrijd sprak Wijndal openhartig met Ziggo over zijn situatie en de onzekerheid die daarbij komt kijken.

Wijndal, die normaal gesproken uitkomt voor AZ, gaf aan dat hij genoot van de kans om voor Ajax te spelen, maar dat hij nog niet weet wat de toekomst voor hem in petto heeft. De vleugelverdediger staat voor een belangrijke beslissing en zal goed moeten nadenken over zijn volgende stap in zijn carrière. Met zijn sterke optreden tegen PEC Zwolle heeft hij in ieder geval laten zien dat hij het niveau aankan en klaar is voor nieuwe uitdagingen.

De interesse in Wijndal vanuit verschillende topclubs is niet onopgemerkt gebleven. De 21-jarige verdediger heeft de aandacht getrokken van meerdere clubs in binnen- en buitenland, wat zijn keuze er niet makkelijker op maakt. Ajax lijkt gecharmeerd te zijn van de kwaliteiten van Wijndal, maar ook andere clubs azen op zijn handtekening. Het belooft een spannende periode te worden voor de talentvolle speler, die voor een belangrijke beslissing staat in zijn nog prille carrière.