×
Home Livescore

Derksen: De Ligt naar United en Wieffer naar Brighton

Derksen: De Ligt naar United en Wieffer naar Brighton
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 14:48 uur

Voormalig voetballer en voetbalanalist Johan Derksen heeft zijn zegen gegeven aan een mogelijke transfer van Matthijs de Ligt naar Manchester United. In een recente uitzending van het programma Vandaag Inside Oranje, liet Derksen weten dat hij ervan overtuigd is dat de talentvolle verdediger goed zou passen in de Premier League. De Ligt, die momenteel speelt voor Juventus, wordt al enige tijd in verband gebracht met een overstap naar de Engelse topclub.

Naast de transfer van De Ligt, spraken Derksen en zijn collega René van der Gijp ook over de mogelijke stap van Mats Wieffer naar Brighton. Ook deze transfer kan op goedkeuring rekenen van de heren. Wieffer, die momenteel actief is bij een Nederlandse club, zou volgens Derksen en Van der Gijp goed tot zijn recht komen in de Premier League bij Brighton.

De meningen van Derksen en Van der Gijp worden vaak op waarde geschat als het gaat om transfers en spelersbeoordelingen. Het is dan ook interessant om te zien hoe deze mogelijke transfers zich zullen ontwikkelen en of de voorspellingen van de heren uit zullen komen. Voor nu lijken zowel De Ligt naar Manchester United als Wieffer naar Brighton veelbelovende stappen te zijn in hun carrières.