×
Home Livescore

Ajax verwacht verkoop Akpom of Forbs deze zomer

Ajax verwacht verkoop Akpom of Forbs deze zomer
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 14:16 uur

Ajax staat voor een belangrijke zomer op transfergebied, waarbij de club uit Amsterdam van plan is om Chuba Akpom of Carlos Forbs van de hand te doen. Volgens berichtgeving van De Telegraaf is de verwachting dat deze verkooptransactie succesvol zal verlopen. De Amsterdammers zijn vastbesloten om hun selectie te versterken en ruimte te creëren voor nieuwe aanwinsten.

Chuba Akpom en Carlos Forbs behoren tot de spelers die Ajax deze zomer mogelijk zal laten gaan. De clubleiding ziet in de verkoop van deze spelers een kans om financiële middelen vrij te maken voor verdere versterkingen van de selectie. Met het oog op de ambities van Ajax in zowel de nationale competitie als in Europa, is het van groot belang om de juiste keuzes te maken op transfergebied.

De supporters van Ajax zullen met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom de mogelijke verkoop van Akpom en Forbs. De club hoopt op een voorspoedig verloop van de onderhandelingen en is vastberaden om de selectie op tijd klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Ajax staat voor een uitdagende periode waarin de puzzelstukjes op transfergebied op hun plek moeten vallen om de gewenste sportieve successen te behalen.