×
Home Livescore

Ian Maatsen mist kwartfinale door ziekte bij Nederlands elftal.

Ian Maatsen mist kwartfinale door ziekte bij Nederlands elftal.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 12:16 uur

Ian Maatsen zal helaas niet met het Nederlands elftal afreizen naar Berlijn voor de kwartfinale tegen Turkije. De talentvolle vleugelverdediger is ziek en zal daardoor niet deel kunnen nemen aan de belangrijke wedstrijd. Maatsen ontbrak op de laatste training van Oranje in de aanloop naar het cruciale duel, waarbij zijn afwezigheid zeker een aderlating zal zijn voor het team.

De bondscoach van het Nederlands elftal stond voor een lastige beslissing met het wegvallen van Maatsen uit zijn selectie. De jonge verdediger stond bekend om zijn snelheid en verdedigende kwaliteiten, die van grote waarde waren voor het team. Zijn afwezigheid zal dan ook zeker gevoeld worden tijdens de wedstrijd tegen Turkije, waar Oranje op zoek zal moeten naar een alternatieve oplossing voor de vleugelpositie.

Maatsen zelf zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn dat hij zijn team niet kan bijstaan in deze belangrijke wedstrijd. De ziekte komt op een ongelukkig moment en dwingt hem tot rust en herstel. Hopelijk zal de vleugelverdediger snel weer fit zijn en zijn bijdrage kunnen leveren aan het Nederlands elftal in toekomstige wedstrijden. Voor nu zal Oranje het moeten doen zonder Maatsen en zich optimaal moeten voorbereiden op de krachtmeting met Turkije in Berlijn.