×
Home Livescore

Vertonghen stopt als international: einde aan interland-carrière.

Vertonghen stopt als international: einde aan interland-carrière.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 12:08 uur

Belgische voetballegende Jan Vertonghen heeft aangekondigd dat hij zijn internationale carrière zal beëindigen. De Belgische voetbalbond heeft dit nieuws bevestigd, waarmee een tijdperk van indrukwekkende prestaties op het hoogste niveau tot een einde komt.

Vertonghen, die jarenlang een onmisbare schakel was in de verdediging van het Belgisch nationaal elftal, heeft besloten om afscheid te nemen van het internationale toneel. Met zijn ervaring, leiderschap en ongeëvenaarde passie voor het spel heeft de verdediger een blijvende indruk achtergelaten op zowel zijn medespelers als fans over de hele wereld.

Gedurende zijn interland-carrière heeft Vertonghen talloze hoogtepunten beleefd, waaronder deelname aan meerdere grote toernooien en het vertegenwoordigen van zijn land met trots en toewijding. Zijn besluit om te stoppen als international markeert het einde van een tijdperk, maar zijn nalatenschap in het Belgisch voetbal zal voor altijd voortleven.

Als eerbetoon aan zijn buitengewone bijdrage aan het nationale team, zullen fans en collega's van over de hele wereld Jan Vertonghen blijven herinneren als een ware legende en een voorbeeld van toewijding, professionaliteit en passie voor het spel.