×
Home Livescore

Ferdi Kadioglu schittert voor Turkije, ouders bezorgd om reacties

Ferdi Kadioglu schittert voor Turkije, ouders bezorgd om reacties
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 09:32 uur

Ferdi Kadioglu, de talentvolle voetballer die eerder uitkwam voor Jong Oranje, heeft de harten van de Turkse voetbalfans veroverd met zijn prestaties in het nationale elftal van Turkije. De jonge middenvelder maakt momenteel grote indruk met zijn spel en heeft zich snel opgewerkt tot een belangrijke speler voor zijn land.

Ondanks zijn succes op het internationale toneel, hebben de ouders van Ferdi Kadioglu aangegeven dat het moeilijk voor hen is om te zien hoe hun zoon negatieve reacties en verwensingen ontvangt in Nederland vanwege zijn keuze om voor Turkije te spelen. In een openhartig gesprek met De Gelderlander delen zij hun zorgen over de haatdragende opmerkingen die Ferdi te verduren krijgt.

De ouders van Kadioglu benadrukken dat Ferdi altijd met trots en toewijding heeft gespeeld voor Nederlandse jeugdelftallen, maar dat hij uiteindelijk zijn hart heeft gevolgd en heeft gekozen om zijn internationale carrière voort te zetten bij Turkije. Zij hopen dat de fans begrip kunnen opbrengen voor zijn beslissing en dat de focus vooral blijft liggen op zijn voetbaltalent en niet op zijn afkomst of nationaliteit.

Ferdi Kadioglu zelf blijft zich onverstoorbaar tonen op het veld en laat zijn voeten spreken met sterke optredens voor het Turkse nationale team. Met zijn technische vaardigheden en creativiteit heeft hij bewezen een aanwinst te zijn voor de ploeg en lijkt hij een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan in het internationale voetbal.