×
Home Nieuws Livescore

Priske wil Feyenoord-ontwikkeling voortzetten volgens ESPN-interview

Priske wil Feyenoord-ontwikkeling voortzetten volgens ESPN-interview
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 08:56 uur

Feyenoord's nieuwe hoofdtrainer, Brian Priske, heeft zijn ambities uitgesproken om de positieve ontwikkeling van de club voort te zetten. In een interview met ESPN, geleid door voormalig profvoetballer Kenneth Perez, deelde Priske zijn enthousiasme over de uitdaging die voor hem ligt bij de Rotterdamse club. De Deense coach benadrukte het belang van voortbouwen op het werk dat voor hem is gedaan en sprak vol vertrouwen over zijn plannen om Feyenoord naar nieuwe hoogten te leiden.

Priske onthulde ook dat hij constructieve gesprekken heeft gevoerd met de clubleiding van Feyenoord. Deze gesprekken hebben hem geholpen om een duidelijk beeld te krijgen van de visie en doelstellingen van de club, en hebben zijn vastberadenheid versterkt om succes te behalen. Met zijn ervaring als voormalig profvoetballer en coach, is Priske vastbesloten om zijn stempel te drukken op het team en een winnende mentaliteit te cultiveren binnen de spelersgroep.

Als Priske erin slaagt om de veelbelovende ontwikkeling van Feyenoord voort te zetten, kunnen de supporters van de club zich verheugen op een spannend nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de club. Met zijn frisse benadering en vastberadenheid om te slagen, lijkt Priske goed op weg om een belangrijke rol te spelen in het vormgeven van de toekomst van Feyenoord en het behalen van sportieve successen.