×
Home Livescore

Ferencvaros wil Philippe Rommens van Go Ahead Eagles overnemen.

Ferencvaros wil Philippe Rommens van Go Ahead Eagles overnemen.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 22:48 uur

Go Ahead Eagles staat voor een uitdaging nu Philippe Rommens mogelijk de club zal verlaten. De aanvallende middenvelder heeft de interesse gewekt van het Hongaarse Ferencvaros, onder leiding van Pascal Jansen. Het lijkt erop dat de Hongaarse topclub serieus is in hun intentie om Rommens binnen te halen, aangezien er al een concreet voorstel op tafel ligt bij Go Ahead Eagles.

Rommens, die een belangrijke speler is geworden voor Go Ahead Eagles, zou een waardevolle aanwinst zijn voor Ferencvaros. Zijn creativiteit en doelgerichtheid hebben de aandacht getrokken van de Hongaarse club, die op zoek is naar versterking op het middenveld. De mogelijkheid om in een competitie als de Hongaarse te spelen, kan voor Rommens een interessante nieuwe uitdaging vormen in zijn carrière.

Voor Go Ahead Eagles betekent het dreigende vertrek van Rommens een gevoelige klap. De club zal moeten beslissen of ze het aanbod van Ferencvaros accepteren en Rommens laten gaan, of dat ze er alles aan zullen doen om de talentvolle speler te behouden. De komende periode zal cruciaal zijn voor de toekomst van Rommens en de plannen van beide clubs op de transfermarkt.