×
Home Livescore

Van Hooijdonk: Oranje wint EK met geluk, Duitsland volgende.

Van Hooijdonk: Oranje wint EK met geluk, Duitsland volgende.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 22:16 uur

Voormalig topspits Pierre van Hooijdonk heeft er alle vertrouwen in dat het Nederlands elftal het Europees Kampioenschap zal winnen. De oud-voetballer is ervan overtuigd dat Oranje momenteel het 'geluk van de kampioen' aan zijn zijde heeft tijdens het toernooi in Duitsland. Van Hooijdonk benadrukt dat de Nederlandse ploeg in topvorm verkeert en klaar is om geschiedenis te schrijven.

Met een scherp oog op de kwartfinale, waar Oranje het zal opnemen tegen een geduchte tegenstander, blijft Van Hooijdonk optimistisch over de kansen van het Nederlands elftal. De oud-spits gelooft dat de spelers van bondscoach Frank de Boer de juiste mentaliteit en kwaliteiten bezitten om elke uitdaging aan te gaan en te overwinnen. Van Hooijdonk is ervan overtuigd dat de Oranje Leeuwen klaar zijn om te strijden voor de Europese titel.

Met zijn jarenlange ervaring in het internationale voetbal, weet Pierre van Hooijdonk als geen ander wat er nodig is om een kampioenschap te behalen. Zijn vertrouwen in het Nederlands elftal is dan ook een bron van inspiratie voor zowel de spelers als de fans. De voorspelling van Van Hooijdonk zorgt voor een extra dosis motivatie en optimisme binnen de Oranje gelederen, terwijl de supporters reikhalzend uitkijken naar wat er nog komen gaat op dit spannende EK.