×
Home Livescore

Ajax vreest vertrek keeperstrainer naar Manchester United.

Ajax vreest vertrek keeperstrainer naar Manchester United.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 21:40 uur

Ajax staat mogelijk op het punt om Jelle ten Rouwelaar, hun keeperstrainer, na slechts twee maanden alweer te verliezen. Het gerucht gaat dat Erik ten Hag, de hoofdtrainer van Ajax, Ten Rouwelaar wil overhalen om naar Manchester United te verhuizen. Dit nieuws is naar buiten gebracht door zowel Voetbal International als The Athletic. Het lijkt erop dat Ten Rouwelaar zelf ook openstaat voor deze overstap, wat de situatie nog complexer maakt en de druk op de clubs verhoogt.

De mogelijke transfer van Ten Rouwelaar naar Manchester United zou een grote aderlating zijn voor Ajax, aangezien hij slechts kort geleden was aangetrokken om de keepers van de club te trainen. Zijn vertrek zou een gat achterlaten in de technische staf van Ajax en de vraag oproepen wie zijn taken zou overnemen. Aan de andere kant zou een overstap naar een club als Manchester United een enorme kans zijn voor Ten Rouwelaar om zijn carrière verder te ontwikkelen op een internationaal niveau.

De beslissing ligt nu in handen van de betrokken clubs, Ajax en Manchester United, om tot een overeenkomst te komen over de mogelijke transfer van Jelle ten Rouwelaar. Het is duidelijk dat deze ontwikkeling de gemoederen binnen de voetbalwereld bezighoudt en dat de fans van Ajax gespannen afwachten wat de uitkomst zal zijn van deze situatie.