×
Home Livescore

PSV jaagt op Sepp van den Berg bij Liverpool

PSV jaagt op Sepp van den Berg bij Liverpool
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 20:16 uur

PSV heeft ambitieuze plannen voor de aanstaande transferperiode, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Na het afronden van de transfers van Couhaib Driouech en Ryan Flamingo, richt de landskampioen zijn pijlen op Sepp van den Berg. De verdediger staat momenteel onder contract bij Liverpool, maar PSV hoopt op een doorbraak in de onderhandelingen.

Volgens bronnen binnen de club is PSV vastberaden om Van den Berg naar Eindhoven te halen. De jonge Nederlander wordt gezien als een versterking voor de defensie en trainer Roger Schmidt ziet veel potentie in de 19-jarige centrale verdediger. Echter, de onderhandelingen met Liverpool zullen niet eenvoudig zijn, aangezien de Engelse club bekend staat om zijn hoge transfervergoedingen.

Toch lijkt er hoop te zijn voor PSV, aangezien Liverpool naar verluidt bereid is om water bij de wijn te doen. Als de Engelse club concessies wil doen in de onderhandelingen, dan is een overgang van Van den Berg naar PSV zeker mogelijk. De komst van de talentvolle verdediger zou een mooie toevoeging zijn aan de selectie van de landskampioen en fans kijken reikhalzend uit naar eventueel goed nieuws uit Liverpool.