×
Home Livescore

Ajax verkoopt Jorge Sánchez aan Cruz Azul uit Mexico

Ajax verkoopt Jorge Sánchez aan Cruz Azul uit Mexico
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 17:24 uur

Na weken van speculatie is het nu bevestigd: Jorge Sánchez verlaat Ajax. De Mexicaanse verdediger zal zijn carrière voortzetten bij Cruz Azul, nadat de clubs tot een akkoord zijn gekomen over zijn transfer. De fans van Ajax zullen de energieke speler missen, maar kijken ook uit naar de nieuwe aanwinsten die de club zal aantrekken om het vertrek van Sánchez op te vangen.

Sánchez kwam in de zomer van 2020 naar Ajax en wist al snel een plek te veroveren in het basiselftal. Met zijn snelheid, techniek en verdedigende kwaliteiten groeide hij uit tot een publiekslieveling. Zijn vertrek zal dan ook een gevoelige klap zijn voor de club, die nu op zoek zal gaan naar een waardige vervanger om het gat dat Sánchez achterlaat op te vullen.

Hoewel het altijd moeilijk is om afscheid te nemen van een geliefde speler, begrijpen de fans dat transfers een onvermijdelijk onderdeel zijn van het voetbal. Cruz Azul krijgt met Sánchez een getalenteerde verdediger in huis, terwijl Ajax de kans krijgt om nieuwe spelers te verwelkomen en te bouwen aan een nog sterker team voor de toekomst. De supporters zullen Sánchez altijd blijven herinneren om zijn passie en toewijding op het veld en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.