×
Home Livescore

Transferdetails Noah Ohio FC Utrecht op straat: 1,5 miljoen

Transferdetails Noah Ohio FC Utrecht op straat: 1,5 miljoen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 17:08 uur

Het nieuws over de transfer van Noah Ohio van Standard Luik naar FC Utrecht heeft de gemoederen flink bezig gehouden. De transferdetails van deze overgang zijn echter op onverwachte wijze aan het licht gekomen. Volgens verschillende media zijn de contractuele afspraken tussen de clubs op straat beland, waardoor het bedrag van de transfer nu openbaar is geworden.

Belgische sportjournalist Kevin Sauvage heeft onthuld dat FC Utrecht naar verluidt zo'n 1,5 miljoen euro heeft neergelegd voor de talentvolle aanvaller. Deze onthulling werpt een nieuw licht op de transfermarkt en laat zien dat er achter de schermen veel beweging is. De Domstedelingen hebben duidelijk vertrouwen in de kwaliteiten van Ohio en zijn bereid geweest om een aanzienlijk bedrag te investeren om hem naar de Eredivisie te halen.

De transfer van Noah Ohio markeert een belangrijke stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen bij FC Utrecht. De supporters van de club zullen ongetwijfeld uitkijken naar zijn debuut en hopen dat hij snel zijn stempel kan drukken in het team. Met de onthulling van de transferdetails wordt de overgang van Ohio van Standard Luik naar FC Utrecht nog meer omgeven door speculatie en opwinding.