×
Home Livescore

David Raya definitief naar Arsenal na winst Golden Glove

David Raya definitief naar Arsenal na winst Golden Glove
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 16:32 uur

Arsenal heeft definitief de handtekening van doelman David Raya weten te bemachtigen, nadat hij eerder al op huurbasis voor de club uit Noord-Londen speelde. De 28-jarige keeper maakt de overstap van Brentford naar Arsenal, waar hij afgelopen seizoen indruk maakte en zelfs de Golden Glove-prijs in de wacht sleepte.

Raya's transfer naar Arsenal markeert een belangrijke stap in zijn carrière, aangezien hij nu permanent deel zal uitmaken van het team van manager Mikel Arteta. Met zijn sterke optredens en betrouwbare keeperswerk heeft Raya bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor Arsenal, dat hoge verwachtingen heeft van de Spaanse doelman.

De Spaanse keeper kijkt ernaar uit om zijn ontwikkeling voort te zetten bij Arsenal en hoopt een sleutelrol te spelen in het streven naar succesvolle resultaten. Arsenal-fans kunnen zich verheugen op meer spectaculaire reddingen en cruciale optredens van Raya in het komende seizoen, terwijl de club bouwt aan een competitief team onder leiding van Arteta.