×
Home Nieuws Livescore

Heracles Almelo verliest Emil Hansson aan Birmingham City.

Heracles Almelo verliest Emil Hansson aan Birmingham City.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 15:24 uur

Het lijkt erop dat Heracles Almelo afscheid moet gaan nemen van Emil Hansson. De aanvaller staat op het punt om overgenomen te worden door Birmingham City voor een bedrag van ongeveer 1,7 miljoen euro, volgens het Zweedse Expressen. De transfer van Hansson naar de Engelse club zou een flinke aderlating zijn voor Heracles, aangezien de Zweedse speler een belangrijke rol speelde in het team.

Hansson, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft indruk gemaakt in de Nederlandse Eredivisie en heeft de interesse gewekt van Birmingham City. De overgang naar de Engelse competitie zou een nieuwe uitdaging betekenen voor de 22-jarige aanvaller, die zijn carrière verder wil ontwikkelen op het hoogste niveau.

Voor Heracles Almelo zou het vertrek van Hansson een flinke tegenvaller zijn, aangezien de Zweedse speler een belangrijke schakel was in het team van trainer Frank Wormuth. De club zal nu op zoek moeten naar een geschikte vervanger om het vertrek van Hansson op te vangen en de selectie te versterken voor het komende seizoen.