×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord en Brighton akkoord over transfer Mats Wieffer

Feyenoord en Brighton akkoord over transfer Mats Wieffer
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 14:32 uur

Feyenoord en Brighton & Hove Albion hebben een belangrijke mijlpaal bereikt in de onderhandelingen over de transfer van Mats Wieffer. Volgens bronnen van De Telegraaf hebben de clubs een mondeling akkoord bereikt over de transfersom, die naar verluidt maar liefst 30 miljoen euro bedraagt. Daarnaast zijn er ook 'forse bonussen' opgenomen in de deal, waardoor de totale waarde van de transfer nog verder kan oplopen.

De overgang van Wieffer naar Brighton & Hove Albion leek in kannen en kruiken te zijn, totdat Arne Slot zich met Liverpool in de strijd mengde. De coach deed een ultieme poging om de talentvolle speler weg te kapen bij de Engelse club, maar het lijkt erop dat Liverpool te laat is gekomen. Met het mondelinge akkoord tussen Feyenoord en Brighton & Hove Albion lijkt de transfer van Wieffer definitief op handen te zijn.

Mats Wieffer, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, heeft de aandacht getrokken van meerdere topclubs in Europa. Zijn mogelijke overstap naar de Premier League zou een grote stap in zijn carrière betekenen en hem de kans geven om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau. Voor Feyenoord zou de transfer van Wieffer een aanzienlijke financiële injectie betekenen, waarmee de club verdere versterkingen zou kunnen realiseren.

Hoewel de details van de deal nog niet officieel bevestigd zijn door beide clubs, lijkt het er sterk op dat Mats Wieffer binnenkort zijn handtekening zal zetten onder een contract bij Brighton & Hove Albion. De supporters van Feyenoord zullen de talentvolle speler ongetwijfeld gaan missen, maar tegelijkertijd trots zijn op zijn mogelijke stap naar de Premier League. Het is nu afwachten tot de transfermarkt officieel opent en de definitieve bevestiging van deze veelbesproken transfer volgt.