×
Home Nieuws Livescore

Manchester United verlengt contract Erik ten Hag tot 2026

Manchester United verlengt contract Erik ten Hag tot 2026
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 12:24 uur

Manchester United heeft vandaag aangekondigd dat ze het contract van Erik ten Hag hebben opengebroken en met nog eens één jaar hebben verlengd. De Nederlandse manager zal nu tot medio 2026 aan Old Trafford verbonden blijven. Deze contractverlenging zet een definitief einde aan de maandenlange speculaties over de toekomst van Ten Hag.

De beslissing om het contract van Ten Hag te verlengen is een duidelijke blijk van vertrouwen vanuit de clubleiding van Manchester United. Sinds zijn aanstelling heeft Ten Hag laten zien dat hij in staat is om het team naar successen te leiden en een duidelijke visie voor ogen heeft. Met deze contractverlenging kan hij nu verder bouwen aan zijn project bij de Engelse topclub.

De Nederlandse manager zelf reageerde verheugd op het nieuws van zijn contractverlenging. Hij benadrukte zijn toewijding aan Manchester United en zijn ambitie om de club naar nieuwe hoogten te brengen. Ten Hag kijkt ernaar uit om samen met het team en de fans te werken aan een succesvolle toekomst voor de club. Met zijn contractverlenging is de rust en stabiliteit binnen de club gewaarborgd en kan Manchester United vol vertrouwen vooruit kijken naar wat komen gaat.