×
Home Nieuws Livescore

FC Utrecht op punt om Miguel Rodríguez te huren

FC Utrecht op punt om Miguel Rodríguez te huren
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 11:16 uur

FC Utrecht staat op het punt om de aanvalslinie te versterken met de komst van de 21-jarige aanvaller Miguel Rodríguez. Volgens bronnen van Voetbal International is de club in gesprek met Celta de Vigo om de talentvolle speler op huurbasis over te nemen. Rodríguez heeft nog een lopend contract bij de Spaanse club tot de zomer van 2028, maar lijkt nu op weg te zijn naar de Eredivisie.

De jonge aanvaller wordt gezien als een veelbelovend talent en zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team van FC Utrecht. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan Rodríguez een belangrijke rol gaan spelen in de aanval van de club. De supporters van FC Utrecht zullen ongetwijfeld uitkijken naar de komst van deze nieuwe aanwinst en hopen dat hij snel zijn kwaliteiten kan laten zien op het veld.

Hoewel de deal nog niet officieel is afgerond, lijkt het er sterk op dat Miguel Rodríguez binnenkort te bewonderen zal zijn in het shirt van FC Utrecht. De club heeft de ambitie om zich verder te versterken en met de komst van deze jonge aanvaller lijkt daar een belangrijke stap in gezet te worden. Het is nu afwachten op de laatste details van de overeenkomst en het officiële bericht van zowel FC Utrecht als Celta de Vigo.