×
Home Nieuws Livescore

Cisse Sandra op huurbasis naar Willem II.

Cisse Sandra op huurbasis naar Willem II.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 10:32 uur

Jonge Belgische middenvelder Cisse Sandra zal het komende seizoen op huurbasis uitkomen voor Willem II. De 20-jarige talentvolle speler maakt de overstap van Club Brugge, waar hij onlangs zijn contract heeft verlengd. Sandra wordt voor een periode van één jaar aan de Nederlandse club verhuurd, in de hoop meer speelminuten en ervaring op te doen in de Eredivisie.

Willem II is verheugd met de komst van Sandra en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team. De middenvelder staat bekend om zijn technische vaardigheden, creativiteit op het veld en zijn vermogen om zowel aanvallend als verdedigend bij te dragen. Met zijn jeugdige leeftijd en potentieel belooft Sandra een interessante speler te worden om in de gaten te houden in het Nederlandse voetbal.

Club Brugge is eveneens enthousiast over de huurovereenkomst van Sandra met Willem II. De Belgische club ziet de tijdelijke transfer als een kans voor de jonge speler om zich verder te ontwikkelen en ervaring op te doen op het hoogste niveau. Door zijn contract te verlengen en hem elders speeltijd te gunnen, hoopt Club Brugge dat Sandra kan groeien en uiteindelijk terugkeren als een nog sterkere speler.

De supporters van Willem II kunnen zich verheugen op de komst van Cisse Sandra en zijn bijdrage aan het team in het aankomende seizoen. Met zijn talent en ambitie zal de middenvelder ongetwijfeld een rol van betekenis spelen in de Eredivisie en mogelijk uitgroeien tot een publiekslieveling bij de club. De samenwerking tussen Willem II en Club Brugge biedt Sandra de kans om zich verder te ontwikkelen en zijn potentieel te benutten in een nieuwe omgeving.