×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord strikt Jeyland Mitchell als nieuwe aanwinst voor seizoen.

Feyenoord strikt Jeyland Mitchell als nieuwe aanwinst voor seizoen.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 10:16 uur

Feyenoord heeft zich verzekerd van een nieuwe aanwinst voor het aankomende seizoen, nadat eerder al de komst van Julián Carranza werd bevestigd. Volgens Voetbal International hebben de Rotterdammers overeenstemming bereikt met LD Alajuelense over de transfer van Jeyland Mitchell.

De 21-jarige Mitchell, die als verdediger speelt, wordt gezien als een veelbelovend talent en zal naar verwachting een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie van Feyenoord. Met zijn snelheid, kracht en tactisch inzicht kan hij een belangrijke rol gaan spelen in de defensie van de club.

Trainer Arne Slot is verheugd met de komst van Mitchell en ziet in hem een speler met potentieel om zich verder te ontwikkelen en te groeien in het Feyenoord-shirt. De jonge Costa Ricaan zal de concurrentie aangaan met de huidige verdedigers en zal moeten strijden voor een basisplaats in het team.

De supporters van Feyenoord kijken reikhalzend uit naar de debuutwedstrijd van Mitchell en hopen dat hij snel zijn kwaliteiten kan laten zien op het veld. Met de komst van deze nieuwe versterking lijkt Feyenoord goed op weg om zich klaar te stomen voor een succesvol seizoen in de Eredivisie.