×
Home Nieuws Livescore

RKC Waalwijk strikt Poolse goalgetter Oskar Zawada tot 2026

RKC Waalwijk strikt Poolse goalgetter Oskar Zawada tot 2026
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 09:48 uur

RKC Waalwijk heeft zich versterkt met een nieuwe aanvaller in de vorm van de 28-jarige Oskar Zawada. De Poolse spits maakt de overstap vanuit Wellington Phoenix en zal de club uit Brabant versterken tot minstens de zomer van 2026. Met deze aanwinst hoopt RKC Waalwijk meer aanvallende impulsen te kunnen geven en de concurrentie in de voorhoede te versterken.

Zawada staat bekend om zijn doelgerichtheid en technische vaardigheden, waardoor hij een waardevolle toevoeging kan zijn voor het team van RKC. De club heeft hoge verwachtingen van de nieuwe aanwinst en ziet in hem een belangrijke speler die het verschil kan maken in de Eredivisie. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal Zawada een belangrijke rol kunnen spelen in de doelstellingen van RKC Waalwijk voor het komende seizoen.

De aanwinst van Oskar Zawada markeert een belangrijke stap voor RKC Waalwijk in het versterken van de selectie voor de komende jaren. De club heeft met het aantrekken van de Poolse spits laten zien ambitieus te zijn en te streven naar verbetering en groei. De fans van RKC kunnen zich verheugen op de komst van Zawada en hopen dat hij snel zijn stempel zal drukken op het spel van de club.