×
Home Nieuws Livescore

Luuk de Jong optimistisch over Oranje op EK Duitsland

Luuk de Jong optimistisch over Oranje op EK Duitsland
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 09:32 uur

Luuk de Jong, de ervaren aanvoerder van PSV, heeft zijn ogen gericht op het Europees Kampioenschap dat deze zomer in Duitsland zal plaatsvinden. De spits, die momenteel met zijn club bezig is met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, hoopt dat het Nederlands Elftal ver zal komen op het prestigieuze toernooi. De Jong kijkt met veel interesse naar zijn ploeggenoten die deel zullen uitmaken van de selectie en is vastberaden om hen vanaf de zijlijn aan te moedigen.

Als een van de meest ervaren spelers in het Nederlandse voetbal, weet Luuk de Jong als geen ander hoe belangrijk het is om als team goed te presteren op een groot toernooi. Met zijn leiderschap en doelgerichtheid hoopt hij een inspiratie te zijn voor zijn medespelers, zowel bij PSV als bij Oranje. De Jong is vastbesloten om zijn steun te betuigen aan het nationale team en gelooft sterk in de kwaliteiten van de Nederlandse selectie.

Terwijl Luuk de Jong zich voorbereidt op het nieuwe seizoen met PSV, blijft zijn focus ook gericht op het EK in Duitsland. De aanvoerder is vastbesloten om zijn club en land trots te maken en zal er alles aan doen om zijn ploeggenoten te steunen tijdens het toernooi. Met zijn ervaring en vastberadenheid is De Jong een belangrijke schakel in zowel het succes van PSV als van het Nederlands Elftal en hij kijkt reikhalzend uit naar wat het EK zal brengen.