×
Home Nieuws Livescore

Rafael van der Vaart steunt zoon bij Ajax-debuut

Rafael van der Vaart steunt zoon bij Ajax-debuut
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 09:16 uur

Voormalig voetballer Rafael van der Vaart heeft zijn hoop gevestigd op de succesvolle carrière van zijn zoon, Damián van der Vaart, bij Ajax. De trotse vader heeft onthuld dat hij worstelde met de reacties die volgden op het nieuws van Damiáns opname in de jeugdopleiding van de Amsterdamse club.

Rafael van der Vaart, die zelf een indrukwekkende loopbaan in het voetbal heeft gehad, kijkt vol verwachting uit naar de prestaties van zijn zoon op het veld. De voormalig middenvelder heeft toegegeven dat de druk en kritiek die gepaard gaan met het volgen van zijn vaders voetsporen niet altijd gemakkelijk zijn geweest voor Damián.

Desondanks blijft Rafael van der Vaart optimistisch over de toekomst van zijn zoon en hoopt hij dat Damián zijn eigen weg zal vinden en succes zal behalen bij Ajax. De voormalig international is vastbesloten om zijn zoon te steunen en te begeleiden op zijn reis naar hopelijk een glansrijke voetbalcarrière.

Met zijn ervaring en expertise in de voetbalwereld zal Rafael van der Vaart ongetwijfeld een onschatbare bron van advies en steun zijn voor Damián, terwijl hij zich ontwikkelt en groeit als speler. De Van der Vaart-familie kijkt vol spanning uit naar wat de toekomst in petto heeft voor de jonge talentvolle voetballer en zijn avontuur bij Ajax.