×
Home Nieuws Livescore

Bellingham imiteert Ronaldo met omhaal in EK achtste finale

Bellingham imiteert Ronaldo met omhaal in EK achtste finale
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 08:08 uur

Tijdens de achtste finale van het EK tegen Slowakije beleefde Jude Bellingham een magisch moment dat hem even in de schoenen van Cristiano Ronaldo deed staan. De jonge Engelse sterspeler wist in blessuretijd met een prachtige omhaal de gelijkmaker te scoren, waarmee hij zijn team een cruciaal doelpunt bezorgde. De spectaculaire goal van Bellingham riep herinneringen op aan de legendarische omhaal van Ronaldo voor Real Madrid tegen Juventus in 2018, een moment dat de voetbalwereld versteld deed staan.

Met zijn doelpunt toonde Bellingham niet alleen zijn technische vaardigheden en koelbloedigheid, maar ook zijn vermogen om op cruciale momenten te schitteren. De vergelijking met Ronaldo, een van de grootste voetballers aller tijden, is dan ook geen geringe eer voor de jonge Engelsman. Zijn omhaal zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan als een van de meest memorabele momenten van het EK, en zal nog lang worden herinnerd door fans over de hele wereld.

De reacties op de goal van Bellingham waren dan ook overweldigend positief, zowel vanuit het Engelse kamp als van neutrale toeschouwers. Velen prezen de moed en klasse van de jonge speler, die op zo'n cruciaal moment het verschil wist te maken. De vergelijking met Ronaldo werd al snel getrokken, en hoewel Bellingham bescheiden blijft onder alle lof, is het duidelijk dat hij een indrukwekkende prestatie heeft neergezet die hem in de voetbalgeschiedenisboeken zal plaatsen naast de groten der aarde.