×
Home Livescore

Jeffrey de Lange in beeld als stand-in bij Ajax

Jeffrey de Lange in beeld als stand-in bij Ajax
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 07:56 uur

Ajax heeft zijn oog laten vallen op doelman Jeffrey de Lange, zo meldt Voetbal International. De Amsterdamse club staat voor een mogelijke wisseling op de keeperpositie, aangezien Gerónimo Rulli naar verwachting zal vertrekken. Hierdoor begint de zoektocht naar een geschikte vervanger voor de huidige stand-in van eerste doelman Diant Ramaj langzaam vorm te krijgen.

De 23-jarige De Lange, die momenteel onder contract staat bij Jong Ajax, wordt gezien als een veelbelovend talent binnen de Nederlandse voetbalwereld. Zijn sterke optredens en groeiende reputatie hebben de aandacht getrokken van de technische staf van Ajax, die op zoek is naar een betrouwbare back-up voor Ramaj.

Met de aanstaande transfer van Rulli in het vooruitzicht, lijkt De Lange een serieuze kandidaat te zijn om de rol van tweede doelman bij Ajax op zich te nemen. De club hoopt met zijn komst de concurrentie en kwaliteit binnen de selectie verder te versterken, in de aanloop naar een nieuw seizoen vol uitdagingen en ambities.