×
Home Livescore

Musiala vol lof over Spaans wonderkind Yamal (16)

Musiala vol lof over Spaans wonderkind Yamal (16)
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 07:48 uur

Het Duitse voetbaltalent Jamal Musiala heeft zijn bewondering uitgesproken voor het Spaanse wonderkind Lamine Yamal. Ondanks dat Musiala zelf nog maar 21 jaar oud is, geeft hij toe dat hij op die leeftijd nog lang niet het niveau bereikt had waarop de zestienjarige Yamal nu schittert.

Musiala, die momenteel speelt voor Bayern München en het Duitse nationale team, is onder de indruk van de vaardigheden en prestaties van Yamal. De jonge Duitser erkent dat Yamal op zijn leeftijd al een indrukwekkende ontwikkeling heeft doorgemaakt en dat hijzelf destijds nog niet zo ver was.

Yamal, die wordt gezien als een van de grootste talenten in het Spaanse voetbal, heeft al de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Zijn techniek, snelheid en inzicht op het veld hebben hem doen opvallen en zijn toekomst ziet er veelbelovend uit.

Musiala hoopt dat Yamal zijn talent verder kan ontwikkelen en zijn dromen kan waarmaken in het professionele voetbal. Als ervaren speler moedigt hij de jonge Spanjaard aan om hard te blijven werken en te geloven in zijn eigen kunnen, wetende dat de weg naar succes niet altijd gemakkelijk is.