×
Home Livescore

Dumfries ontsnapt aan straf na harde tackle Roemenië

Dumfries ontsnapt aan straf na harde tackle Roemenië
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 00:48 uur

Oranje-verdediger Denzel Dumfries ontsnapte aan een mogelijke straf na een stevige overtreding tijdens de wedstrijd tegen Roemenië, zo beweren Johan Derksen en Bas Nijhuis in de uitzending van Vandaag Inside Oranje. De speler van Internazionale deelde een harde klap uit aan zijn tegenstander tijdens de met 0-3 gewonnen wedstrijd.

De actie van Dumfries zorgde voor de nodige opschudding op het veld en daarbuiten. De beelden van de overtreding gingen al snel viraal op sociale media, waar fans en experts verdeeld waren over de ernst van de situatie. Terwijl sommigen vonden dat Dumfries strenger gestraft had moeten worden, waren anderen van mening dat het een incident was dat bij het spel hoort.

Johan Derksen en Bas Nijhuis analyseerden de beelden grondig en concludeerden dat Dumfries geluk had dat de scheidsrechter niet strenger optrad. De discussie over fair play en harde tackles laaide weer op, met verschillende meningen over waar de grens ligt tussen agressief spel en onsportief gedrag. Dumfries kan opgelucht ademhalen dat hij zonder verdere gevolgen zijn actie kon voortzetten in het veld.