×
Home Livescore

Peter Bosz verbaasd over Joey Veerman's prestaties tegen Oostenrijk

Peter Bosz verbaasd over Joey Veerman's prestaties tegen Oostenrijk
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 00:16 uur

In een opmerkelijke wending tijdens de wedstrijd tegen Oostenrijk, keek Peter Bosz met grote verbazing naar het optreden van Joey Veerman. De PSV-trainer was verrast door de prestaties van de middenvelder en besloot hem al in de eerste helft te wisselen. Bosz gaf aan dat Veerman niet hetzelfde niveau haalde als wat hij gewend is van de speler bij PSV, zo meldt hij aan Voetbal International.

De wissel van Veerman zorgde voor de nodige opschudding binnen het team en bij de supporters. De middenvelder, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, leek niet in topvorm te zijn tijdens de wedstrijd tegen Oostenrijk. Bosz hoopt dat Veerman snel zijn vorm hervindt en weer kan schitteren zoals hij dat bij PSV doet.

Ondanks de teleurstelling over het spel van Veerman, blijft Bosz vertrouwen houden in de middenvelder en zijn capaciteiten. De trainer is ervan overtuigd dat Veerman zijn kwaliteiten zal laten zien in de komende wedstrijden en dat hij zijn niveau weer zal oppakken. De wissel tegen Oostenrijk dient als een leermoment voor Veerman en het team, en Bosz is vastbesloten om samen met hem te werken aan verbetering en succes in de toekomst.