×
Home Livescore

René Hake verheugd over overstap naar Manchester United

René Hake verheugd over overstap naar Manchester United
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 23:48 uur

Voormalig Go Ahead Eagles-trainer René Hake kijkt vol verwachting uit naar zijn nieuwe rol als assistent-trainer bij Manchester United. De ervaren coach zal onder leiding van Erik ten Hag gaan werken en nam op woensdagavond op emotionele wijze afscheid van zijn oude club. In een openhartig gesprek met Voetbal International deelde Hake zijn gedachten en gevoelens over de op handen zijnde overstap.

Hake, die bij Go Ahead Eagles geliefd was bij spelers en fans, sprak vol lof over de kans om bij een topclub als Manchester United aan de slag te gaan. De ambitieuze coach ziet het als een geweldige mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en te werken met enkele van de beste spelers ter wereld. Hoewel het afscheid bij Go Ahead Eagles hem zwaar viel, kijkt Hake vol vertrouwen naar de toekomst en de uitdagingen die hem te wachten staan in de Engelse Premier League.

Met zijn jarenlange ervaring in het Nederlandse voetbal en zijn bewezen kwaliteiten als trainer, wordt Hake gezien als een waardevolle toevoeging aan het team van Erik ten Hag bij Manchester United. De coach is vastbesloten om zijn steentje bij te dragen aan het succes van de club en is vastberaden om het maximale uit zijn nieuwe rol te halen. De overstap naar een club als Manchester United markeert een belangrijke mijlpaal in de carrière van René Hake en hij is vastbesloten om deze kans met beide handen aan te grijpen.