×
Home Livescore

Pedri wil aanvaller Nico Williams naar FC Barcelona halen

Pedri wil aanvaller Nico Williams naar FC Barcelona halen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 23:24 uur

Spanje heeft tijdens het EK indruk weten te maken met hun aanvallende spel, vooral dankzij de dynamiek van Lamine Yamal en Nico Williams. De twee spelers hebben laten zien dat ze een belangrijke rol kunnen spelen in het succes van het Spaanse team. De prestaties van Williams hebben zelfs de aandacht getrokken van Pedri, de talentvolle middenvelder van FC Barcelona.

Pedri heeft in een interview met Mundo Deportivo laten weten dat hij graag Nico Williams naar Barcelona zou zien komen. De jonge aanvaller heeft indruk gemaakt met zijn snelheid en technische vaardigheden, en Pedri gelooft dat hij een waardevolle toevoeging zou zijn aan het team van Barcelona. De interesse van Pedri zou kunnen leiden tot een mogelijke transfer van Williams naar de Catalaanse club.

De supporters van Barcelona zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijkheid om Nico Williams in het shirt van hun geliefde club te zien spelen. Met zijn talent en potentieel zou Williams een versterking kunnen zijn voor Barcelona, en het zou interessant zijn om te zien hoe hij zich zou ontwikkelen onder de vleugels van ervaren spelers zoals Lionel Messi en Pedri.