×
Home Livescore

Belgische international Theate naar Al Ittihad in Saudi-Arabië

Belgische international Theate naar Al Ittihad in Saudi-Arabië
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 22:40 uur

De Belgische verdediger Arthur Theate heeft besloten om zijn voetbalcarrière voort te zetten bij Al Ittihad in Saudi-Arabië, zo heeft de bekende transferexpert Fabrizio Romano gemeld. De 21-jarige international van België maakt daarmee een opvallende keuze om al op jonge leeftijd de stap naar het Midden-Oosten te zetten. Zijn huidige club, Stade Rennes, zal naar verluidt een bedrag van ongeveer achttien miljoen euro ontvangen voor de transfer van Theate naar 'de zandbak'.

Theate, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn potentieel, zal bij Al Ittihad de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen en zijn talent te laten zien op het hoogste niveau in het Midden-Oosten. De Belgische international wordt gezien als een veelbelovende speler en zijn overstap naar Saudi-Arabië zal ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen in de voetbalwereld.

Met zijn transfer naar Al Ittihad hoopt Theate niet alleen zijn eigen carrière naar een hoger niveau te tillen, maar ook bij te dragen aan het succes van zijn nieuwe club. De Belgische verdediger zal de uitdaging aangaan om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving en een ander voetbalklimaat, maar met zijn talent en doorzettingsvermogen lijkt hij klaar te zijn voor deze nieuwe stap in zijn loopbaan.